Dans i Tobo – Kursveckan 13-17 mars 2023

Dans i Tobo – Kursveckan 13-17 mars 2023

Dans i Tobo – KURSVECKAN 2023!

I vår bjuder vi in till den årliga kursveckan i dans 13 – 17 mars. Då har du möjlighet att delta i en kursvecka på Eric Sahlström Institutet som vänder sig till dig som vill finslipa din dans och fördjupa dina kunskaper.

Veckan avslutas med Dans i Tobo – festival på lördagen den 18/3, välkommen att stanna kvar på den!

Kursbeskrivning

På kursen i vår kommer vi att dansa både polska, rudl och springar. Ami och Håkon Dregelid kommer att dansa och Kristofer Pettersson och Synnøve S Bjørset kommer att spela. Undervisning med Ami och Håkon har ett tydligt musikaliskt och dansant fokus, där vi dansar till och ägnar oss åt att lyssna till Kristofers och Synnøves spel. Syftet är att det ska vara lätt och kul men samtidigt ge fördjupad kunskap. Vi använder metoder där du får öva och pröva, känna och uppleva i kroppen. Vi kommer att jobba med rörelsekvalitet, balans, musik, teknik mm – allt för att få till en avspänd, energifylld och musikalisk dans.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som har gått en längre kurs/utbildning eller har motsvarande erfarenhet. Har du frågor angående detta är du välkommen att ta kontakt med oss på Eric Sahlström institutet.

Lärare

Ami Dregelid, Håkon Dregelid, Synnøve S Bjørset och Kristofer Pettersson är dansare och musiker med stor lust att få folk att dansa. De har lång erfarenhet av undervisning på alla nivåer. Ami är lärare på Eric Sahlström institutet, Håkon är erfaren dansare med kunskaper i Springar och Rudl. Både Kristofer och Synnøve är musiker med stor erfarenhet och speciellt intresse för att spela till dans.

Boende

Du bor i annexet bredvid institutet i delat rum med dusch och wc.

Plats och datum

Eric Sahlström Institutet i Tobo den 13 – 17 mars, varje dag mellan 09.00-16.20 (fredag -15.00).

Kursavgift

3900 kr inkl. halvpension och del i flerbäddsrum
Anmälan är bindande, och kursavgiften betalas endast tillbaka vid sjukdom som kan styrkas med läkarintyg.

Extranätter: om man vill stanna kvar över dansfestivalen så kostar det 350 kr/natt för del i flerbäddsrum.

Ansökan

Du är välkommen att söka kursen och sista dagen att sända in din ansökan är måndagen 27 februari 2023. Ansök i vårt webb-formulär här på hemsidan.

Denna kursvecka görs i trevligt samarbete med Region Uppsala

Dans i Tobo - Kursvecka 2023

Dans i Tobo - kursvecka 2023