Prova på ettårskurserna i Tobo 2017

21 jan 2017 - Eric Sahlström Institutet

Prova på ettårskurserna i Tobo 2017

Datum

21 jan 2017

Plats

Eric Sahlström Institutet

Välkommen på ”Prova på ettårskurserna i Tobo 2017”!
Anmäl dig genom formuläret: https://goo.gl/V6Iqj0

Är du nyfiken på Tobokurserna är detta ett jättebra tillfälle att komma och hälsa på oss! Du får möta några av våra lärare, du får spela eller dansa med dem, lära dig några nya trix, och så får du möjlighet att fråga gamla elever om vad de tycker.

Efter kl13 kan du även få en rundvandring i vårt stora gula hus, och så får du se hur man bor under läsåret hos oss (i enkelrum med egen dusch och toalett).

OBS! Obligatorisk anmälan! Sista anmälningsdag är 16e februari.

Anmälan genom formulär:
https://goo.gl/V6Iqj0

För mer info:
info@esitobo.org
www.esitobo.org

Varmt välkommen!

—————-

För den som vill finns möjlighet att stanna kvar på fest senare på lördagskvällen. Då kommer en drös med gamla elever som både är spel och danssugna! Vi äter middag tillsammans och därefter blir det jam och dans hela natten!

Se anmälningsformuläret för priser på mat och boende.
https://goo.gl/V6Iqj0
Observera att vi har begränsat antal sovplatser.

Sprid gärna detta till dina kompisar, som kan vara intresserade! Om du inte har möjlighet att komma denna dag är du givetvis välkommen att besöka oss vid ett annat tillfälle.

————————–————
Tobo ligger strax norr om Uppsala. Det är enkelt att ta sig hit med det regionala tåget ’Upptåget’. Hoppa av på stationen ’Tobo’. Boka hela tågresan på www.sj.se.
Det är lätt att ta sig hit från Arlanda flygplats. Dit flyger bl a SAS och Norwegian. Vi tipsar mer när du hör av dig. Vi hörs och ses!

Bildspel från Tobo:
https://www.flickr.com/photos/ericsahlstrominstitutet/show/