Ledigt jobb – Kock/kökspersonal.

Ledigt jobb – Kock/kökspersonal.

Eric Sahlström Institutet söker ny kock/kökpersonal.

Eric Sahlström Institutet har till uppgift att främja folkmusik, folkdans och folksång. Institutet bedriver rikstäckande utbildningsverksamhet med stöd från Yrkeshögskolan och ett nationellt genrefrämjande utvecklingsarbete inom folkmusik- och folkdansområdet med stöd från Kulturrådet, Region Uppsala och Tierps Kommun. Verksamheten lägger särskilt vikt vid nyckelharpans utveckling. Vi verkar för att utveckla genren, stärka de redan aktiva samt synliggöra genren och dess kvaliteter för den allmänhet som inte redan är bekant med den. Institutets verksamhet befinner sig på flera nivåer. Vi finns och verkar i Tobo, men arbetar även regionalt, nationellt och med en internationell lyskraft; institutet har många tentakler över hela landet och världen. Eric Sahlström Institutet är en central knutpunkt i Nyckelharpans Nätverk, som är listat hos Unesco som särskilt gott metodiskt exempel på ett levande kulturarv.

Arbetsbeskrivning

Som kökspersonal är du den som genomför matproduktionen samt leder och fördelar det dagliga arbetet till eventuella medarbetare. Dagligen serveras frukost och lunch till kring 20 personer, samt vid tillfällen tillkommer konferensgäster, gäster på institutets evenemang på kvällar eller helger.
Du är också den som ser till att det finns en god miljö för elever och gäster att tillbringa tid i på Institutet. Kontakt med elever och gäster är en viktig del i uppdraget som kökspersonal
Du är delaktig i beslutsprocesserna gällande matproduktion för att planera varierade, näringsriktiga och goda måltider med hög kvalitet för våra elever och gäster. Andra arbetsuppgifter som också ingår är varubeställningar, arbetsmiljö samt planering av extrapersonal. Du är medveten om varierande kostpreferenser (exempelvis vegetariskt och veganskt) och allergier och du försöker uppnå en hög kvalité med prismedvetenhet i åtanke, samt minska Institutets miljöpåverkan.

Arbetsuppgifter

  • Laga mat och fika till Institutets verksamheter
  • Ansvara för inköp
  • Ansvara för minskad miljöpåverkan i matlagningen
  • Ha en allmän översikt av lokalerna och skapa trivsel och god tillvaromiljö.
  • I samråd med chef planera för eventuell extrapersonal.

Kvalifikationer

Krav:
Erfarenhet och utbildad inom kök.

Personliga egenskaper:
Du är flexibel och positiv, samarbetsvillig men också självgående, du kan planera och organisera, är social och trivs med att ha folk runtomkring dig. Du har en blick för ordning och reda. Du är kreativ och kan skapa en trivselfaktor. Du är lyhörd och har förmåga att skapa goda relationer och förtroende. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Om tjänsten

Ort: Tobo.

Anställningsform: Tills vidare från augusti 2024 eller efter överenskommelse

Anställningsvillkor: Deltid. Tjänstgöringsgraden är ca 75%. Vi förväntar oss att du kan arbeta på vissa helg- och kvällsevenemang eller efter överenskommelse (vi tillämpar sex månaders provanställning).

Tillträde: augusti 2024 (om vi träffar rätt person så ser vi gärna inskolning redan i juni).

Lön: Fast månadslön. Ange gärna löneanspråk i din ansökan.

Kontaktperson

VD Magnus Holmström  – magnus.holmstrom@esitobo.org, tel. 0295-342 93

Ansökan

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till ansokan@esitobo.org Kallelse till eventuell intervju kommer att ske löpande.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.