Vi ses på Folkelarm 15–17 nov 2019

15 – 17 november - Folkelarm, Riksscenen, Oslo

Vi ses på Folkelarm 15–17 nov 2019

Datum

15 – 17 november

Plats

Folkelarm, Riksscenen, Oslo

Eric Sahlström Institutet kommer att närvara under Folkelarm.
Hoppas vi ses.

Folkelarm 2019 vil foregå 14 – 17 november!

Hovedmålet med Folkelarm er å markedsføre folkemusikkartister. Artister fra hele Norden kan søke om å spille på Folkelarm, og en jury plukker ut artistene etter et sett med kriterier bestemt av styringsgruppen til Folkelarm. Juryen ser blant annet etter kvaliteter som gjør at artistene er interessante for et internasjonalt marked.

Folkelarm har siden starten i 2005 delt ut Folkelarmprisen (Norwegian Folk Music Awards). Prisen deles ut til folkemusikkutgivelser fra det siste året. Kategoriene har variert fra år til år, og i 2019 er det fire kategorier: Solist, Tradisjonelt samspill, Åpen klasse og Dokumentasjon, i tillegg til Årets folkemusiker og FolkOrgs arrangørpris.

I tillegg til konsertene er Folkelarm en møteplass for norsk og utenlandsk musikkbransje. De siste årene har Folkelarm samlet internasjonale delegater fra mange land, og en stor mengde norske delegater. Folkelarm arrangerer seminar og workshops, samt egne arrangement tilrettelagt for bransjeaktørene.

Tusen takk til alle samarbeidspartenere, frivillige, medarbeidere og ansatte som er med å lage Nordens største og viktigste bransjearrangementet for folkemusikken og folkedansen. Vi gleder oss til Folkelarm 2019!

https://folkorg.no

https://www.folkelarm.no