Kursadministratör vikariat 2022/2023

Kursadministratör vikariat 2022/2023

ERIC SAHLSTRÖM INSTITUTET

ett nationellt center för traditionell musik och dans.

Institutet bedriver utbildningar och kurser av högsta kvalitet. Vi driver även nätverk och projekt som stärker och utvecklar, synliggör och sprider genren folkmusik och dans. Särskild vikt läggs vid nyckelharpan och arbete med ungdomar. Våra utbildningar står under tillsyn av Myndigheten för yrkeshögskolan.

Vi söker en erfaren kursadministratör som initialt ska vikariera för en ettårig tjänstledighet.

Arbetsuppgifterna består av administration kring våra ettåriga kurser, distanskurser och kortkurser. Detta innebär bland annat planering inför kurser, hantering av ansökningar, löpande kontakt med våra kursdeltagare samt uppföljning efter kurser. Löpande kontakt med pedagoger, kock och lokalvårdare kring det praktiska runt våra olika kurser, vara ”spindeln i nätet”. Kontakt och administration gentemot Myndigheten för yrkeshögskolan och CSN. Konstruera, distribuera och sammanställa kursutvärderingar (i google drive).

Våra kurser består av ettåriga utbildningar (internatelever), helgkurser (internat) endagskurser och seminarier. Vi har även konsertverksamhet hos oss samt nationella och internationella samarbeten. Ca 40% av våra kursdeltagare kommer från länder som inte har svenska som modersmål, så förutom flytande svenska och god engelska så är även andra språk meriterande, dock inget krav.

Viss tjänstgöring kvällar och helger kan förekomma efter överenskommelse.

Meriterande är även vana att jobba med olika projekt inom kulturbranschen, samt att man har god koll på sociala medier och kommunikation.

Vi behöver helt enkelt en flexibel kursadministratör som är självgående och har blicken för våra kursdeltagares välbefinnande.

Datorvana: Du ska vara självgående i MS Office-paketets olika program, Vi jobbar i office365. Vana av att hantera WordPress.

Tillträde: Start 8/8 20222, längst till 7/8 2023 (eventuell möjlighet till förlängning) Vikariatet är på 50% och sträcker sig initialt över läsåret 2022/2023. Kollektivavtal genom Arbetsgivaralliansen.

Eric Sahlström Institutet är beläget i Tobo, som ligger ca 5 mil norr om Uppsala. Om man åker med upptåget så tar det ca 30 minuter.

Ansökningarna behandlas löpande, och tjänsten kan tillsättas innan antagningstiden löpt ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Om anställningen

Lönetyp: Fast månadslön.
Omfattning: 50%